#91 Bard & Sydney

I #91 av Sökpodden pratar vi om Bard vs Sydney, gör en SEO-clinic & delar insikter från många års Meta konto audits. Lyssna gärna!

I detta februariavsnitt av Sökpodden bjuder vi som vanligt på tre ämnen:

Bard vs Sydney

Ingen kan väl ha missat bataljen mellan Google och Microsoft när det gäller AI-chattar i sökresultatet. Vi pratar om lanseringen av Bard och Sydney och eftersnacket som varit.

SEO-clinic

För tolfte gången är det dags för en SEO-clinic. Detta är en favorit bland våra lyssnare och denna gång har vi analyserat en erbjudandesajt och en myndighet.

Meta konto audit

Vi fortsätter på clinic-spåret. Men istället för att undersöka enskilda sajter har vi samlat ihop några av de vanligaste problem som vi sprungit på när vi gjort Meta konto audits genom åren.

Vad tyckte du om dagens avsnitt? Skriv en kommentar nedan eller skicka ett mail till sokpodden@pineberry.com och berätta. Det uppskattar vi mycket!

Du lyssnar på avsnitt #91 av Sökpodden genom att trycka på Play-knappen nedan. Eller så går det givetvis lika bra att lyssna via ItunesSpotify, RSS, eller valfri annan poddapp.

I detta avsnitt medverkar Kristian Jältsäter, Michael Wahlgren och Emilia Milosavljevic.

3 kommentarer på "#91 Bard & Sydney"

 1. Hej!

  Vad kan man använda Chatt GTP till i dagliga arbetet och använder vi det något i erat arbete?

  Mvh Jens


 2. Hej Jens,

  Det finns enormt mycket du kan använda Chat GPT till. Här är några exempel på hur vi använder den; att skriva innehåll (eller utkast till innehåll), sammanfatta texter, föreslå rubriker, skriva kod, skriva formler till Excel, osv.


 3. Tack för svaret. Det vore intressant om ni gick in mer ingående på hur man kan använda det i ett avsnitt.

  Mvh Jens


Kommentarsfältet är stängt.