#95 Ett plus ett

I avsnitt 95 av Sökpodden pratar vi om viktiga färdigheter utanför Google Ads-kontot, vi går igenom en SEO-migrering och avslutar med ett snack om AI-innehåll och ranking. Lyssna gärna!

I detta juniavsnitt av Sökpodden dukar vi upp tre ämnen:

Viktiga färdigheter utanför Google Ads-kontot

För att lyckas bra med Google Ads blir det allt mer viktigt att du har kunskaper som sträcker sig utanför själva kontot. Vi pratar om vilka färdigheter som kommer extra väl till pass.

Migrering av Sokmotorkonsult.se

När vi för tre veckor sedan berättade att vi slagit ihop Sokmotorkonsult.se och Pinberry.com var ni flera lyssnare som hörde av er och ville att vi skulle ta upp denna migrering i Sökpodden. Och självklart uppfyller vi gärna det önskemålet!

AI-innehåll och ranking

Det går knappt ett avsnitt numera där vi inte har anledning att prata AI. Denna gång handlar det om en fråga som många ställer sig just nu, rankar AI-innehåll lika bra som innehåll skrivet av en människa? I vårt snack tar vi bland annat upp denna undersökning av Kevin Indig.

Gillade du dagens avsnitt? Skriv en kommentar nedan eller skicka ett mail till sokpodden@pineberry.com och berätta. Det uppskattar vi mycket!

Vi vill passa på att önska alla lyssnare en fantastisk sommar och så hörs vi igen i augusti!

Avsnitt 95 av Sökpodden lyssnar på du på genom att trycka på Play-knappen nedan. Det går givetvis lika bra att lyssna via ItunesSpotify, RSS, eller valfri annan poddapp.

I detta avsnitt medverkar Sonlard Berglund, Michael Wahlgren och Victor Alenlid.