#104 Superlänken

 I #104 av Sökpodden pratar vi gott och blandat om redirects, Partnerships Ads på Meta och länkbudget. Lyssna gärna!

Aprils avsnitt av Sökpodden är äntligen här och även denna gång bjuder vi på tre ämnen:

Gott och blandat om redirects

Vi pratar om ett par frågor vi brukar få om redirects och även några av de stora utmaningar vi upplever finns kring redirects. Lite gott och blandat om redirects helt enkelt.

Partnership Ads

Partnership Ads på Meta ger i många fall riktigt bra resultat. Vi pratar om varför det är så och vad som är viktigt att tänka på för att lyckas med denna typ av annonser på Instagram och Facebook.

Länkbudget

Hur stor del av SEO-budgeten ska du lägga på länkar? Detta är en av frågorna vi ställer oss i avsnittets sista ämne. Anders avslöjar även vart han helst skulle vilja ha en länk ifrån.

Vad tyckte du om dagens avsnitt? Skriv en kommentar nedan eller skicka ett mail till sokpodden@pineberry.com. Det uppskattar vi!

Tryck på Play-knappen nedan för att lyssna på avsnitt 104 av Sökpodden. Eller så lyssnar du via ItunesSpotify, RSS, eller valfri annan poddapp.

I #104 medverkar Olivia Viklund, Michael Wahlgren och Anders Granström.

2 kommentarer på "#104 Superlänken"

 1. Hej Michael och co.

  Tack för ännu ett bra avsnitt!

  Jag har precis tagit över sajten på företaget jag jobbar på. De är några olika byråer som varit inblandade innan samt lite praktikanter som har fixat och trixat lite. Vet du något bra ställe jag kan se alla redirects som är gjorda? De verkar nämligen vara gjorda i olika plugins m.m.

  Peace & Love!


 2. Hej Emil,

  Kul att du gillade avsnittet!

  Det finns tyvärr inget ställe där alla redirects alltid finns, så krävs ofta ett visst detektivarbete för att få rätsida på. Kan som du säger vara inlagt i olika plugins, men även direkt på servern på olika sätt. Bästa tipset är att fråga alla som varit inblandade i redirectsen historiskt.


Lämna ett svar

Läs våra regler för kommentarer. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *