#99 Ta gift

I avsnitt 99 av Sökpodden pratar vi om Googles avslöjanden om användarsignaler, Affiliate SEO av idag och avslutar med ett snack om GPTs. Lyssna gärna!

Gretzkyavsnittet av Sökpodden är här. Vi bjuder precis som alltid på tre ämnen:

Googles avslöjanden om användarsignaler

Rättegången i USA mot Google fortsätter att ge oss intressanta ämnen att prata om i Sökpodden. Denna gång djupdyker vi i det Google avslöjat kring hur de använder användarsignaler för att ranka sajter.

Affiliate SEO idag

Kravbilden för att ranka på Google som affiliate har ändrats under de senaste åren. Vi diskuterar vad som ändrats och vad vi anser vara en bra affiliatesajt av idag. I detta ämne refererar bland annat till denna intressanta undersökning av Glen Allsopp.

GPTs

Sist men inte minst snackar vi om GPTs som är en utveckling av ChatGPT. Vi funderar kring hur det kan användas inom digital marknadsföring och om GPTs är ett hot med de olika verktyg som finns på marknaden idag.

Gillade du dagens avsnitt? Skriv en kommentar nedan eller skicka ett mail till sokpodden@pineberry.com. Det blir vi glada för!

Lyssna på avsnitt 99 av Sökpodden genom att trycka på Play-knappen nedan. Det går givetvis lika bra att lyssna via ItunesSpotify, RSS, eller valfri annan poddapp.

I #99 medverkar Adam Hammarlund, Michael Wahlgren och Björn Bydén.

Lämna ett svar

Läs våra regler för kommentarer. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *