#101 V2

I avsnitt 101 av Sökpodden pratar vi om Consent Mode version 2, målgrupper på sociala medier och avslutar med en SEO-clinic. Lyssna gärna!

2024 års första avsnitt är här och vi bjuder precis som vanligt på tre ämnen:

Consent Mode version 2

Till den 6:e mars i år måste du ha Consent Mode version 2 implementerat säger Google. Men vad händer annars och varför är detta så viktigt för Google och dig som annonsör?

Målgrupper för social

Hur man jobbar med målgrupper när gäller annonsering på sociala medier har ändrat sig markant sedan vi hade det som ämne i avsnitt 54. Vi pratar om vad som skiljer sig mot då och hur vi jobbar med målgrupper idag. En liten stund snöar vi även in på målgruppen 65+.

SEO-clinic

Vi avslutar med vår fjortonde SEO-clinic där vi identifierar ett antal saker som går att förbättra på tre av våra lyssnares sajter när det gäller SEO.

Gillade du årets första avsnitt? Skriv i så fall gärna en kommentar nedan eller skicka ett mail till sokpodden@pineberry.com. Det blir vi glada för!

Du lyssnar på #101 av Sökpodden genom att trycka på Play-knappen nedan. Det går naturligtvis även bra att lyssna via Itunes, Spotify, RSS, eller valfri annan poddapp.

I #101 medverkar Kristian Jältsäter, Michael Wahlgren och Ricci Chan-Udom.

2 kommentarer på "#101 V2"

  1. Hej, vi uppskattar verkligen att ni inkluderade Mr Fritid i det senaste avsnittet av Sökpodden, i segmentet SEO-Clinic.


Lämna ett svar

Läs våra regler för kommentarer. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *