Infunnel nästa svenska förvärv till NOVA

Michael Jäderlind, vd Nova samt Martin Stenke, Linus Lundevall, Jonas Hyse och Jerker Hörstedt från Infunnel.

NOVA Consulting Group fortsätter bygga upp sitt byrånätverk i Skandinavien och har efter förvärvet av Pineberry nu gjort det andra köpet i Sverige genom att köpa martech-bolaget Infunnel.

infunnel logoInfunnel grundades 2015 och är specialister på marketing automation-system, digitala leads och digitalisering av kundresan. De ägdes tidigare delvis av Bonnier genom contentbyrån Spoon och omsatte ca 9,5 miljoner SEK under 2020. Precis som med övriga bolag inom NOVA-gruppen så erbjuds nu Infunnels medarbetare att bli delägare.

Infunnels spetskompetens inom marketing automation och CRM blir tillsammans med SEO- och SEM-specialisterna på Pineberry viktiga delar i det ekosystem av digitala tjänster som vi bygger upp. Dessutom räknar vi med att Infunnel ska växa kraftigt under de kommande fyra till fem åren

Michael Jäderlind, VD för NOVA i Sverige

Genom att vi nu blir en del av Nova-gruppen kan vi vara med i hela bolagets tillväxtresa där Infunnel blir en viktig del i bygget av den nya helhetsaktören inom e-commerce och digital transformation. Vi kan dessutom växa snabbare än planerat och samtidigt fortsätta hålla hög kvalitet.

Jerker Hörstedt, delägare och grundare av Infunnel

Läs mer på Resumé

Carl Engbrink
Projektledare Marknad
carl.engbrink@pineberry.com
0736-50 87 20