Stockholms bästa SEO?

Ta din synlighet på Google till nya höjder!

Med rötterna i Stockholm har vi på Pineberry sedan 2007 hjälpt hundratals företag att förbättra sin organiska synlighet på Google. Vi är stolta över att ha förtroendet att hjälpa olika typer av företag i många olika branscher med deras SEO.

Några av våra kunder

 • Doktor.se logotyp
 • cylinda logo
 • arbetsbyxor.com logo
 • Visma logotyp
 • filmstaden logotyp
 • efva attling logotyp
Doktor.se logotyp
cylinda logo
arbetsbyxor.com logo
Visma logotyp
filmstaden logotyp
efva attling logotyp
pekande hand ikon

SEO-byrå vid Slussen i Stockholm


Vi är en SEO-byrå i Stockholm bestående av ca 75 smarta personer med kompletterande kompetenser där en viktig gemensam nämnare är att vi alla brinner för digital marknadsföring. Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa just dig att få fler kunder med hjälp av sökmotoroptimering? Då är du varmt välkommen till vårt kontor i centrala Stockholm för ett förutsättningslöst möte. Vår adress är Stadsgården 6 vid Slussen, ring oss gärna på 08-559 23 991 och boka en tid innan ditt besök!

Vi ser över din SEO-satsning

Vill du att vi ser över hur du kan öka din investering i sökmotoroptimering? Kontakta gärna oss för ett förutsättningslöst samtal eller möte.

SEO eller sökmotoroptimering?

SEO och sökmotoroptimering är samma sak. SEO är en förkortning på det engelska uttrycket search engine optimization. På svenska brukar vi säga sökmotoroptimering eller SEO.

Varför SEO?

SEO har gått från vara en krydda i många företags marknadsföringsmix till att bli en självklarhet. Anledningen är såklart att i takt med att vi googlar mer och mer blir det viktigare att synas när någon söker efter produkter eller tjänster som du erbjuder.

Sökmotoroptimering är för många i dag det mest lönsamma sättet att marknadsföra sig på. Det är inte så konstigt då du med SEO når personer i exakt det läget när de vill köpa det som du säljer. Att jobba med SEO är en långsiktig investering. Genom ett gediget och löpande arbete med din sökmotoroptimering kan du skörda frukterna under en lång tid.

Christian Litezings, Johanna Wester

Vad gör en SEO-byrå?


Som SEO-byrå hjälper vi dig att lyckas på Google. Arbetet börjar alltid med att vi tar fram en strategi och målsättning för just ditt företag. Alla webbsajter har olika förutsättningar och det finns inte en lösning som passar alla. När strategin är på plats kretsar vårt gemensamma SEO-arbete oftast kring fyra huvudsakliga steg:

1. Sökord

Grunden för att kunna göra en bra sökmotoroptimering är att du vet vilka sökord som det är relevant för dig att synas på. Här krävs det en hel del analys, och att hitta nya sökord är inget man blir klar med. Det är som så mycket annat när det gäller SEO – ett pågående arbete.

2. On Page

När du väl har bestämt dina sökord är nästa steg att övertyga Google om att sidorna på din sajt handlar om just detta. Detta gör du med hjälp av sajtens innehåll och struktur.

3. Länkar

När andra webbsajter länkar till dig är det som att de röstar på dig i Googles värld. Ju fler och bättre länkar du har, desto högre kan du ranka i sökresultatet.

4. Uppföljning

Inget blir perfekt direkt! Därför är det viktigt att du löpande följer upp ditt SEO-arbete för att justera det som inte fungerat och att göra mer av det som lyckats.

Lagom dos skryt


Pineberry är en av Sveriges ledande SEO-byråer. Vår bas är i Stockholm men vi hjälper kunder över hela vårt avlånga land. Vi tillhör den exklusiva skara av företag som blivit utnämnda till både Gaseller och Superföretag. Förutom att hjälpa våra kunder till nya höjder på Google är det viktigt för oss att bidra till att utveckla våra bransch. Här är några exempel på initiativ Pineberry tagit för att hjälpa till med detta:

Du vet väl att Pineberry gör mer än bara SEO?


Inte bara en SEO-byrå!

Vi är en fullfjädrad digital marknadsföringsbyrå som kan hjälpa dig med alla delar av din digitala marknadsföring:

 • Google Ads
 • Sociala medier som Facebook, Instagram, TikTok m.fl.
 • Copywriting och Native-annonnsering
 • Amazon Ads
 • Programmatic
 • …och mycket mer!

Inte bara en SEO-byrå!

Be om kostnadsfri offert


Vårt avslutande tips är att be oss om en kostnadsfri offert i formuläret. Då kommer en av våra erfarna SEO-konsulter analysera din sajt från ett SEO-perspektiv och föreslå vad du ska göra för att förbättra dina resultat på Google. Väljer du sedan att ta vår hjälp för att åstadkomma detta blir vi såklart extra glada

*” anger obligatoriska fält

En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.