En svensk Amazon-byrå för hela världen

Öka er försäljning på Amazon med Amazon-byrån Pineberry. Vi har internationell erfarenhet av Amazon-annonsering med goda resultat.

Eller ring oss på: 08-559 23 991

På Pineberry har vi internationell erfarenhet av annonsering på Amazon. Med våra beprövade metoder och processer arbetar vi för att öka din försäljning på Amazon. Om du letar efter en Amazon-byrå att hantera din annonsering på Amazon hjälper vi gärna till.

Oavsett om du har erfarenhet av Amazon-annonsering sedan tidigare eller är helt ny på området kan vi hjälpa dig till nästa nivå och avlasta dig. Som kund hos Pineberry får du en dedikerad konsult som jobbar med ert Amazon-konto och lär känna ert företag och er verksamhet.

Vår strategi för långsiktigt lyckad Amazon-annonsering

Här är våra beprövade steg för hur vi som Amazon-byrå arbetar för att öka våra kunders försäljning på Amazon:

På Amazon kan du synas i både organiska och betalda placeringar när potentiella kunder söker efter de produkter som du säljer. Din organiska ranking påverkas dessutom av din annonsering. Därför är det viktigt att förstå synergierna mellan Amazon Ads och SEO för att få bästa utväxling på din försäljning.

När lanseras Amazon i Sverige?

Amazon bekräftade i början av augusti att de är på väg att lansera sin svenska sajt Amazon.se. De har däremot inte uppgett något datum för lanseringen, men det är aldrig fel att vara väl förberedd. Det finns dessutom möjlighet för svenska handlare att sälja sina produkter på Amazons övriga europeiska sajter.

Varför ska jag anlita en Amazon-byrå?

Försäljning på Amazon är komplext. Det är relativt få personer och byråer i Sverige som har specialistkunskap om Amazon. Detta beror till stor del på att Amazons marknadsplats inte funnits, och i skrivande stund fortfarande inte finns, här. 

Genom att anlita en Amazon-byrå med erfarenhet av internationell annonsering på Amazon får du de bästa förutsättningarna att få ut det mesta av kanalen. 

Vilket arvode tar ni som byrå?

Vi tar ett fast månadsarvode för att löpande optimera er annonsering. Hur stort arvodet är baseras på hur mycket arbete vi lägger ner i ert konto. Alla kostnader för klick faktureras direkt från Amazon till er.

Vill du anlita Pineberry som er Amazon-byrå? Våra konsulter står till ert förfogande. 

Som kund hos oss får ni alltid: 

  • En Amazon-konsult som jobbar dedikerat med ert konto.
  • En kundansvarig att kontakta vid frågor eller funderingar.
  • Full äganderätt till alla era konton. 
  • Full kontroll och insyn i allt vi gör.
  • En månads uppsägningstid.
  • Inga bindningstider. 

Välkommen att höra av dig

Om du är nyfiken på att låta Pineberry bli er byrå för Amazon är du varmt välkommen att höra av dig. Vi finns normalt på Kungsgatan 55 i Stockholm men i dessa coronatider jobbar de flesta av oss hemifrån vilket faktiskt fungerar långt över förväntan för oss. Kontakta oss idag så bokar vi in ett digitalt möte och snackar Amazon.