Grattis till vår VD Christian Litezings – 10 år på Pineberry!

I fredags firade vi vår VD Christian Litezings som har varit på Pineberry i tio år! Han började resan med Pineberry 2009 och axlade rollen som VD 2016. Vi fångade honom för några snabba frågor om hans tid här!

Grattis till tio år på Pineberry! Hur började din resa med företaget?
Tack! Jag började på Pineberry som försäljningschef, med uppdraget att bredda vår kundbas och böra bygga upp en försäljningsavdelning.

Hur kändes att ta över rollen som VD efter Michael Wahlgren?
Det kändes extremt kul att få förtroendet att kliva på VD-rollen efter 6 år som försäljningschef. Samtidigt kändes det utmanande då Michael Wahlgren hade gjort ett fantastiskt jobb som VD. Pineberry var ett väldigt välskött företag när jag tog över och vi har sedan dess lyckas bygga vidare på företagets tillväxtresa.

Vad är du mest stolt över under din tid här?
Det jag är mest stolt över på Pineberry är sättet vi samarbetar på. Det har alltid i grunden varit och är en bra sammanhållning på Pineberry och det finns en stark vilja att samarbete med kunden i fokus. Den händelse jag är mest stolt över är när vi 2017 lyckades bestiga Kebnekaise tillsammans och stod på toppen av Sverige med alla medarbetare.

Stort tack till Christian för hans tio år med Pineberry, vi se fram emot nästa tio!