Bygg en pengamaskin – Google AdWords för alla

Efter framgången med Guldläge på nätet av Michael Wahlgren och Magnus Bråth följer vi nu upp succén med en ny bok! Bygg en pengamaskin – Google AdWords för alla av Michael Berman och Michael Wahlgren förklarar på ett pedagogiskt och tydligt sätt hur du kommer igång med AdWords och sökmotormarknadsföring.

Google är världens största sökmotor och bara i Sverige görs över 50 miljoner googlingar varje dag. Med hjälp av AdWords har du möjlighet att annonsera till dina potentiella kunder i samma stund som de har gjort ett medvetet val att söka information som är relaterad till din produkt eller tjänst.

AdWords är ett enormt kraftfullt verktyg som ger dig möjlighet att styra din annonsering ända ner på detaljnivå. Även om det kan vara enkelt att komma igång känner många att inlärningskurvan är brant och att det krävs att man är väl påläst för att få bra resultat. Bygg en pengamaskin riktar sig till de som vill komma igång med annonsering i sökresultaten och förklarar grunderna på ett tydligt och lättförståeligt sätt och tar även kål på några seglivade myter om sökordsannonsering.

Mer information om boken och en kortare intervju med båda författarna hittar du på bokens sajt, Byggenpengamaskin.se.

Bygg en pengamaskin – AdWords för alla släpps den 16 januari och kommer att finnas där böcker säljs, exempelvis Adlibris, CDON och Bokus. Du kan förbeställa boken till specialpris här.

Bygg en pengamaskin ges ut av Bullet Point Publishing, läs pressreleasen om boken här.