Pineberry bjuder på tips i Citymark

 

Hitta relevanta sökord, missa inte kartresultatet, utnyttja dina unika egenskaper och glöm inte
texten. 4 tips i tidningen Citymark – där vi gästar för att lyfta hur du blir sökbar på Google.

Drygt fem gånger så många googlar på redovisningsbyrå jämfört med bokföringsbyrå, vilket säger en hel del om vikten att förstå hur dina kunder googlar. Michael Wahlgren, vd Pinenerry

I artikeln lyfter vår vd Michael Wahlgren flera viktiga saker som en bör ha i åtanke när det kommer till att synliggöra sitt företag på Google. Dessutom kan du i artikeln läsa om vad som inte gör att du förbättrar din synlighet, till exempel att antalet likes och retweets på Facebook och Twitter inte påverkar hur du syns på Google.

Syns man inte finns man inte

Att synas på Google är idag en av de viktigaste faktorerna ur en marknadsföringssynpunkt. Om ditt företag eller din produkt inte finns tillgänglig på sökmotorn när din potentiella kund söker efter den kommer hen mest troligt vända sig till en annan leverantör – en konkurrent.

Syns man inte finns man inte är en sanningen på nätet, men om du än inte har börjat synliggöra ditt bolag behöver du inte kasta in handduken. Det är aldrig försent att börja. Ta första steget och läs artikeln! Och om du ramlar över en fråga eller två? Då är vi bara ett samtal bort.

Läs artikeln här.