Pineberry i IDG.se & Driva Eget

Den senaste veckan har IDG.se haft en artikelserie om Facebook-annonsering: varför det är smart, vad en ska fokusera på, hur man lyckas och hur man mäter. Det är en väldigt bra artikelserie och du som intresserar dig av digital marknadsföring och överväger att annonsera med Facebook (eller kanske redan har börjat men inte får till det?) bör absolut läsa artiklarna.

Sen är såklart vi på Pineberry även extra stolta över artiklarna eftersom vår VD Michael Wahlgren är med för att ge råd och tips om hur du bäst lyckas. Han är även med i en artikel i Driva Eget och ger 5 tydliga råd om hur du gör för att tjäna pengar på Facebook.

Pineberry och Facebook-annonsering

Vi började erbjuda våra kunder Facebook-annonsering för bara några månader sedan och det är tydligt att intresset är stort. Som Wahlgren säger i en av artiklarna från IDG:

– Marknaden växer kraftigt nu, men många har fortfarande en lång väg att vandra. Vi träffar sällan några kunder som inte har testat att annonsera på Google AdWords, men det är en minoritet som har gjort detsamma på Facebook. Jag tror att man har sett Google AdWords som en tydligare marknadsföringskanal, och använt Facebook i första hand som en social plattform där det går att bygga upp ett varumärke. Men gör du din analys rätt går det att sälja minst lika bra via Facebook