Pineberry förvärvar digitala byrån WordOn

Pineberry växer genom att förvärva den digitala mediebyrån WordOn, som med sin spetskompetens inom displaymarkarknadsföring erbjuder kvalificerad rådgivning och upphandling av annonsutrymme inom digitala medier.

WordOn är Pineberrys andra förvärv, 2016 förvärvades en verksamhet fokuserad på annonsering i sociala medier.

”Förvärvet skapar starka tillväxtmöjligheter inom en attraktiv marknad samtidigt som vi utökar Pineberrys spetskompetens inom displaymarknadsföring. Pineberrys tillväxtstrategi har sedan starten varit organisk tillväxt men vi är öppna för förvärv som stärker våra befintliga produktområden.”

Christian Litezings, VD på Pineberry.

WordOn har sedan starten utmanat en traditionell bransch där ett starkt kundfokus och transparent arbetssätt varit centralt. Affärsidén tar sin grund i ett resultatfokus där kundens målsättningar och resultat alltid varit utgångspunkten i den dagliga verksamheten. WordOn har tidigare varit systerbyrå till Pineberry och är en del av Pineberry sedan den 1:e januari 2021.

”Det ska bli spännande att tillsammans med de duktiga och erfarna medarbetarna från WordOn utveckla vårt erbjudande inom programmatic och display.”

Christian Litezings, VD på Pineberry.

Läs mer om programmatic och strategiska medieköp.

Kontakt för frågor och kommentarer:

Christian Litezings

VD

christian.litezings@pineberry.com

0732-00 16 18