Lönsam annonsering med LinkedIn Ads

Nå era framtida kunder på världens största yrkesnätverk.

LinkedIn är unik bland de stora sociala medieplattformarna då det är ett yrkesnätverk. Detta gör att annonsering på LinkedIn är extra träffsäker för B2B-marknadsföring men även när det gäller att hitta nya medarbetare. LinkedIn Ads erbjuder kraftfulla möjligheter att inrikta sin marknadsföring mot bland annat företag, jobbtitel och bransch.

LinkedIn har i Sverige 4 miljoner medlemmar vilket motsvarar knappt 80 % av de arbetande svenskarna. Detta gör LinkedIn till den femte största sociala medieplattformen i Sverige efter YouTube, Facebook, Instagram och Snapchat.

Så här jobbar vi med LinkedIn Ads

Vill ni ha hjälp med marknadsföring på LinkedIn Ads? Då har du kommit helt rätt! Så här jobbar vi med annonsering på LinkedIn:

number 1 icon faded

Ett samarbete med oss börjar alltid med att vi tillsammans bestämmer en målsättning med annonseringen. Är syftet att öka er varumärkeskännedom, hitta nya medarbetare eller vill ni få fler leads? Och vad får i så fall ett lead kosta?

number 2 icon faded

När målsättning är på plats kommer er dedikerade LinkedIn Ads-konsult analysera vilka målgrupper vi ska rikta annonseringen mot. Våra målgruppsurval görs bland annat utifrån utbildning, jobbtitel, företag, ålder och intressen. Vi säkerställer även att ni har LinkedIn Insight Tag installerat på er webbsajt för utökade spårnings- och målgruppsmöjligheter.

number 3 icon faded

När annonsering är igång testar vi löpande era annonser utifrån prestation, optimerar budnivåer och fördelar budgeten efter de bäst presterande kampanjerna, målgrupperna och annonserna. Vi identifierar även nya målgrupper att rikta annonseringen mot.

number 4 icon faded

Varje månad får ni en rapport över resultatet med personliga kommentarer och rekommendationer från er Linkedin-konsult. 

Vad är LinkedIn Ads?

LinkedIn Ads är en plattform som gör det möjligt att annonsera på LinkedIn – världens största yrkesnätverk. Den stora fördelen med LinkedIn Ads är det ger en träffsäker möjlighet att nå rätt beslutsfattare på företag ni vill ha som kunder. Därför är LinkedIn Ads på många sätt en dröm för B2B-marknadsföring. LinkedIn Ads är givetvis även ett effektivt annonseringsverktyg när det gäller rekrytering.

Med LinkedIn Ads kan ni nå personer utifrån exempelvis företag, jobbtitel, bransch. Förutom detta går det att annonsera mot kontaktlistor som ni redan har eller mot retargetinglistor.

LinkedIn erbjuder många olika typer av annonsformat beroende på vad syftet med er marknadsföring är. Det går att annonsera i flödet på LinkedIn men du kan även nå ut genom att skicka sponsrade meddelande direkt till personerna i era målgrupper. Möjligheterna är nästan oändliga. Tveka inte att höra av er om ni vill ha vår hjälp med annonsering på LinkedIn.

Vill du ha en offert?


Vill du ha en offert av oss? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag!

*” anger obligatoriska fält

En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.