Annonsera på Snapchat Ads

Nå en för er relevant målgrupp genom att annonsera i en av de mest populära sociala kanalerna just nu.

Snapchat är en av de sociala plattformar som växer mest för tillfället. Den är omåttligt populär bland unga, men Snapchat används i stor utsträckning även av medelålders svenskar. Enligt undersökningen Svenskarna och internet använder 4 av 10 svenskar Snapchat och cirka 25 % av oss svenskar använder appen varje dag.

Snapchat-användare öppnar i genomsnitt appen 20 gånger per dag.

Att annonsera på Snapchat erbjuder dig som annonsör konsumenter som är vana vid att köpa via mobilen, och som är väldigt aktiva i appen.

Snapchat-användare öppnar i genomsnitt appen 20 gånger per dag.

Så här jobbar vi med Snapchat Ads

Är ni intresserade av att börja annonsera på Snapchat? Då har ni hittat rätt! Här följer hur vi jobbar med annonsering på Snapchat:

number 1 icon faded

Vi inleder vårt samarbete med att gemensamt bestämma en målsättning för samarbetet med er annonseringen på Snapchat. Är målet att öka er varumärkeskännedom, få mer trafik, eller att öka försäljningen i er e-handel? Och vad är detta mål värt för er?

number 2 icon faded

Med målet bestämt kommer er Snapchat Ads-konsult analysera vilken strategi vi ska ha för er annonsering. Vilka målgrupper vill vi försöka nå på Snapchat och vilken typ av annonser ska vi använda oss av? Med tanke på att tonen ofta är lekfull och humoristisk är det ofta mest effektivt om ert annonsmaterial på Snapchat också är det. Vi säkerställer även att ni har en fungerande Snap Pixel installerad på er webbsajt för utökade spårnings- och målgruppsmöjligheter.

number 3 icon faded

Efter annonseringen på Snapchat är igång optimerar vi kontinuerligt annonserna utifrån hur de presterar. Vi anpassar bud och fördelar er budget utefter de kampanjer, målgrupper och annonser som ger bäst resultat i relation till er målsättning. Givetvis testar och utvärderar vi löpande nya målgrupper och nytt annonsmaterial.

number 4 icon faded

Efter varje månad summerar vi resultatet i en rapport där vi även ger kommentarer och rekommendationer.

Vad är Snapchat Ads?


Snapchat är en app där den mest populära funktionen är dela foto och film med sina vänner och där du ofta använder olika filter och stickers. Det som är speciellt med Snapchat är att bilden eller videon som du delar i många fall försvinner efter att dina vänner tittat på den.

Ungefär 300 miljoner världen över använder Snapchat varje dag, och utvecklingen för appen har varit explosionsartad de senaste åren. Det är inte bara unga som använder Snapchat utan appen har fått ett starkt fotfäste även bland äldre åldersgrupper.

Det är få svenska annonsörer som än så länge hittat till Snapchat vilket gör plattformen extra intressant. Du kan nå användare utifrån demografi som ålder, kön och geografi men även utifrån intressen, livstil och köpbeteeenden. Är du intresserad av att undersöka möjligheterna kring annonsering på Snapchat? Hör gärna av dig så fall!

Vill du ha en offert?


Vill du ha en offert av oss? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag!

*” anger obligatoriska fält

En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.