Annonsera på TikTok Ads

Nå nya målgrupper på ett av de just nu mest populära sociala nätverken bland unga vuxna.

TikTok har snabbt blivit en av de största sociala medierna och är en plattform som skapar enormt engagemang bland dess användare. Nyligen nådde TikTok milstolpen 1 miljard användare i världen och siffran väntas växa till hisnande 1,5 miljarder under närmaste året. Det är relativt nytt att det går att annonsera på TikTok i Sverige vilket gör det till en ännu större möjlighet då många annonsörer ännu inte hittat hit trots appens popularitet hos de svenska användarna.

Att annonsera på TikTok erbjuder en enorm räckvidd till en ofta konkurrenskraftig kostnad. TikTok används av personer i alla åldrar men de är extra stora i åldersgruppen unga vuxna.

Så här jobbar vi med TikTok Ads

Vill ni ha hjälp med annonsering på TikTok Ads? Då hjälper vi gärna till! Vi jobbar så här med annonsering på TikTok:

number 1 icon faded

Vi inleder alltid ett samarbete med att tillsammans bestämma en målsättning med annonseringen. Är syftet att öka er varumärkeskännedom, få mer trafik, öka nedladdningarna av er app eller vill ni hitta nya kunder? Och vad får detta i så fall kosta?

number 2 icon faded

Med målsättningen på plats kommer er TikTok Ads-konsult gå igenom och analysera hur vi riktar in annonsering på bästa sätt. Vilka målgrupper ska vi försöka nå? Vi väljer målgrupp utifrån parametrar som ålder, kön, geografi, intressen och beteeenden. Vi stöttar och kvalitetssäkrar att ni har en fungerande TikTok pixel implementerad på er webbsajt för utökade spårnings- och målgruppsmöjligheter.

number 3 icon faded

Efter att annonsering är igång tar optimeringen vid. Vi testar löpande annonser utifrån hur de presterar, justerar bud och fördelar er budget efter de kampanjer, målgrupper och annonser som levererar bäst resultat i förhållande till vår gemensamma målsättning. I det löpande arbetet ingår även att vi adderar och utvärderar nya målgrupper som vi annonserar mot.

number 4 icon faded

Efter varje månad skickar vi en utförlig rapport där vi sammanställt månadens resultatet tillsammans med våra kommentarer och rekommendationer på åtgärder och utvecklingsmöjligheter.

tiktok telefon

Vad är TikTok Ads?


TikTok Ads (eller TikTok for Business) är en annonsplattform där du kan annonsera på TikTok – ett av världens nu största sociala nätverk. TikTok erbjuder en spännande möjlighet att kostnadseffektivt nå ut till en stor och engagerad målgrupp. För många annonsörer är TikTok optimalt om du vill nå unga vuxna till en relativt låg kostnad jämfört med andra sociala medieplattformar.  

På TikTok kan du rikta in din annonsering utifrån bland annat ålder, kön, intresse, geografi och beteenden. TikTok erbjuder även flera olika spännande annonsformat, och vilka du ska välja av dessa beror delvis på din målsättning med annonseringen. 

TikTok var tidigare känt under namnet Musical.ly men i samband med en sammanslagning bytte det namn till TikTok. Även efter namnbytet är det ett stort fokus på musik, och humor, i de inlägg som användarna lägger ut med stort engagemang på TikTok. Vill du prata mer om annonsering på TikTok? Hör gärna av dig redan i dag!

Vill du ha en offert?


Vill du ha en offert av oss? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag!

*” anger obligatoriska fält

En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.