Din SEO-byrå i Malmö

Vi hjälper dig synas på Google!

Pineberry har sedan 2007 hjälpt företag att synas på Google. Vi är en av Sveriges ledande byråer inom SEO och har stor erfarenhet av sökmotoroptimering inom olika branscher.

Ett partnerskap med oss börjar alltid i din affär för att kunna skräddarsy den rätta SEO-lösningen för just dig. Vi kalibrerar dina mål och identifierar den bästa SEO-strategin för att nå mätbara resultat och långsiktig effekt.

Några av våra kunder

  • Doktor.se logotyp
  • cylinda logo
  • arbetsbyxor.com logo
  • Visma logotyp
  • filmstaden logotyp
  • efva attling logotyp
Doktor.se logotyp
cylinda logo
arbetsbyxor.com logo
Visma logotyp
filmstaden logotyp
efva attling logotyp
pekande hand ikon

SEO-byrå på Helio i Malmö


Pineberry är en SEO-byrå i Malmö och Stockholm med runt 70 anställda. På kontorshotellet Helio i Malmö ligger vår hubb där ett gäng av våra passionerade sökmotorkonsulter håller till. Med flera kontor runt om i Sverige har vi möjlighet att bredda vår kompetens och ta tillvara på lokala talanger som brinner för SEO. Men naturligtvis hjälper vi kunder över hela Sverige och världen med digital marknadsföring.

Vill du besöka oss i Malmö är Kungsgatan 6 adressen. Kontakta oss gärna innan ditt besök på 08-525 00 663 eller info@pineberry.com.

Vi ser över din SEO-satsning


Vill du att vi ser över hur du kan öka din investering i sökmotoroptimering? Kontakta gärna oss för ett förutsättningslöst samtal eller möte.

Michael Wahlgren i möte

Varför behöver du en SEO-byrå?


Syns du på Google så finns du! När dina potentiella kunder söker efter dina produkter eller tjänster är det viktigt att synas så högt upp i Googles sökresultat som möjligt. Många kollar bara på de första resultaten och finns inte du med bland dem kan du gå miste om relevant trafik.

Sökmotoroptimering är en långsiktig och lönsam investering som kräver mycket arbete. Pineberry är en SEO-byrå i Malmö som hjälper dig hela vägen med ditt SEO-arbete. Vi tar fram en strategi baserad på dina mål och förutsättningar och arbetar sedan löpande för att du ska uppnå mätbara resultat. Vi ser till att du får en bra grund redan från början med rätt sökord och rätt insatser.

Så här arbetar vi med sökmotoroptimering:

blue steth icon

Steg 1: Sökordsanalys

Det första steget i bra sökmotoroptimering är att ta reda på vilka sökord du bör synas på. Vi gör en sökordsanalys där vi hittar relevanta sökord för dig och analyserar sökvolymer samt hur tuff konkurrensen är för att kunna bestämma vilka sökord som är lönsamma för dig att optimera för. 

loupe screen icon

Steg 2: On Page

Med en on page-analys kan vi säkerställa att din sajt är byggd utifrån ett sökmotorvänligt perspektiv. Vi går igenom sajtens innehåll och struktur för att sajten ska vara anpassad både för Google och dina besökare. 

Steg 3 Länkstrategier

Länkar kan ses ungefär som röster. Ju flera länkar till din sajt desto högre kan du ranka. Vi hjälper dig med en länkstrategi som ger resultat.

blue chart icon

Steg 4 Rapportering 

SEO är ett pågående arbete som måste följas och finjusteras för att du ska fortsätta klättra på Googles ranking. Vi följer dina resultat och rapportera löpande hur vi kan förbättra din sajt för att nå högre.

Vi hjälper dig med din digitala marknadsföring


Inte bara en SEO-byrå!

Vi är en komplett digital marknadsföringsbyrå i Skåne där vi erbjuder flertalet tjänster inom digital marknadsföring. Några av de delar vi kan hjälpa dig med utöver SEO är följande:   

  • Google Ads
  • Sociala medier (Facebook, Instagram, TikTok)
  • Content
  • Programmatic

Med ett stort utbud av marknadsföringskanaler kan vi hjälpa dig skapa en helhet med din digitala marknadsföring och en strategi som leder relevant trafik till din sajt!

Inte bara en SEO-byrå!

Söker du jobb eller praktik på en SEO-byrå i Malmö?


Vill du bli en del av vår SEO-byrå i Malmö? Ta en titt på våra lediga jobb eller skicka in en spontanansökan. Du är även välkommen att söka praktik hos oss. Vi tar in flera praktikanter för varje termin för att bidra till att branschen utvecklas i Malmö.

Be om kostnadsfri offert


Vårt avslutande tips är att be oss om en kostnadsfri offert i formuläret. Då kommer en av våra erfarna SEO-konsulter analysera din sajt från ett SEO-perspektiv och föreslå vad du ska göra för att förbättra dina resultat på Google. Väljer du sedan att ta vår hjälp för att åstadkomma detta blir vi såklart extra glada

*” anger obligatoriska fält

En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.