Nio år av lönsam tillväxt

Pineberrys årsredovisning för 2016 är klar och inskickad till bolagsverket. Nu kan vi formellt lägga ännu ett år till handlingarna och blicka tillbaka på framgångsåret som gick. Vi är glada och stolta över att kunna fortsätta vår svit med både tillväxt och lönsamhet.
Pineberry Allabolag

Förra året var ett bra år för oss på Pineberry. Vår omsättning tog ett rejält kliv uppåt och vi hade nöjet att välkomna många nya, fantastiska kollegor och kunder, säger Christian Litezings, VD på Pineberry.

 

Ett rekordår med flera nyheter

2016 var ett år som för Pineberrys del innebar en hel del nytt. Grundaren Michael Wahlgren klev ner från VD-posten för att i stället fokusera helhjärtat på marknadsföring och PR. Christian Litezings tog över rollen från Michael och fortsätter leda företaget i en lönsam riktning. Många nya, härliga medarbetare tillkom Pineberry under 2016. Närmare 15 nya personer har inte bara gjort oss starkare utan även mer kunniga och trygga i det vi gör.

Under hösten lanserades även SEO Cert – ett test som låter vem som helst prova och certifiera sina kunskaper i SEO. Ungefär samtidigt blev vi utsedda till Premier Partner av Google, en utmärkelse som visar på att vi går i rätt riktning. Nu tar vi med oss lärdomarna från föregående rekordår och hoppas på ännu fler möjligheter och utmaningar under 2017.

Tiden går fort. Den 29:e november i år är det hela 10 år sedan Pineberry grundades. Ett decennium av tillväxt, utmaningar och viktiga lärdomar. Vårt jubileumsår 2017 har börjat bra och vi upplever en stark efterfrågan på våra tjänster. Vi tror och hoppas att kurvan fortsätter sin bana även framåt.

Med ett fortsatt envist fokus på våra kunders lönsamhet på Google och Facebook ser jag med tillförsikt fram emot att fortsätta vår och våra kunders resa under 2017, fortsätter Christian.