Lyckas på YouTube 2015

lyckas på youtube pineberryFörra veckan höll Pineberry och Mindpool ett lunchseminarium om att Lyckas på YouTube – 2015. Med oss på scen var exklusivt inbjudna Tove-Lia Johansson från Google. 

På seminariet berättade Tove-Lia Johansson från Google om YouTubes användare, kanalens utveckling samt visade exempel på annonsörer som lyckats. Därefter berättade Fredrik Kyhlstedt, Sökmotorkonsult på Pineberry, vad man ska tänka på för att öka lönsamheten i annonseringen och hur man utnyttjar visningstid och inriktningar för att få bästa effekt. Men för att få till en effektiv annonsering behövs även en bra reklamfilm.

För att knyta samman lunchen avslutade Martin Matiesen, Creative Director på produktionsbolaget Mindpool, med att dela med sig av sina lärdomar och erfarenheter kring vad som får en film att fungera på YouTube och vad som utmärker en framgångsrik reklamfilm.

Vi är jätteglada över möjligheten att få bjuda in till en gemensam lunch med Mindpool och ha Google med som talare och vi ser fram emot fler tillfällen nästa år.

 

Vill du bli inbjuden till vårt nästa seminarium?

Maila namn, titel, företag samt telefonnummer till sofie.harake@pineberry.com.