2:a på Sökmotoroptimering

Sök Sökmotoroptimering

Blev glatt överraskad av nyheten att den här bloggen faktiskt ligge på en andraplats på sökordet Sökmotoroptimering. Det ger faktiskt inte särskilt mycket trafik för det är inte direkt någon stor term. Däremot är det ju ganska roligt. Det tackar vi för Google.

Om du är intresserad av hur det gick till så ta och läs uppföljningsposten Hur kom vi hit.

9 kommentarer på "2:a på Sökmotoroptimering"

 1. Gratulera 🙂 Det förtjänar du så mycket som du har uppdaterat på denna sajten…


 2. Bra jobbat. Jag kanske gör ett försök själv lite längre fram – vi får se.


 3. Ja det kan man kanske säga, det är huvudsökordet iaf. SEO är något mindre och sen finns det en hel uppsjö av ord som har klart mindre sökvolymer som promotas hårt (sökoptimering, sökordsoptimering osv) i vissa kretsar.

  Måste däremot säga att det inte handlar om några riktigt stora sökvolymer, varken på sökmotoroptimering eller några av de andra sökord den här bloggen får trafik från.


 4. Såklart! Det skedde ju omedelbart efter att du kommenterat så fint i min blogg som är knuten till mina fina sajter! Skämt åsido – bra jobbat! Inte ett enkelt ord att synas på i dagsläget då konkurrensen av en uppenbar anledning är tuff 🙂

  Jag låg i toppen på ordet 2003 någon gång med min första sunkiga sajt om gratisprogram (I won’t mention it!) som trots allt var anledningen till att jag blev intresserad på riktigt av internetmarknadsföring, webbdesign osv.


 5. Det är denna sajten, helt klart värd!
  Keep up the good work!

  Petter Hedman


Kommentarsfältet är stängt.