Sökmotorkonsult en av Sveriges 30 bästa företagsbloggar!

Sveriges största marknadsplats för B2B, Expertvalet, utnämner varje år Sveriges 30 bästa företagsbloggar. Pineberry är stolta och tacksamma för att Pineberry.com knep en av platserna på deras lista för 2019!

Expertvalets motivering till utnämningen belyser drivkraften bakom Sökmotorkonsult, att utveckla branschen och sprida kunskap:

”Som en av de ledande experterna inom sökmotoroptimering i Sverige delar Pineberry med sig av sina kunskap i deras blogg, Sökmotorkonsult. Genom en blandning mellan underhållande iakttagelser, hjälpsamma tips och nytt inom branschen tar de sin plats på listan över Sveriges bästa företagsbloggar”

Förutom att vara ett kreativt utlopp och en plattform att sprida kunskap ifrån ger Pineberry.com Pineberry även möjligheten att experimentera, utvecklas och utmana sina egna metoder och tankesätt.

”Vår blogg Pineberry.com är en stor del av vårt varumärke och vi sätter av en hel del tid för att producera nya inlägg. Det är vårt sätt att dela med oss av vår kunskap, men även ett sätt för oss att positionera oss på marknaden som ett företag med mycket kunskap och transparens. Dessutom mynnar många av de experiment och efterforskningar vi gör i samband med inläggen ut i nya idéer och erfarenheter som gör oss bättre på vad vi gör: att hjälpa våra kunder.”

Carl Engbrink, Projektledare Marknad, Pineberry

Pineberry.com kommer fortsätta växa under 2020 och läsarna kan se fram emot ett år med mängder av nya inlägg om sökmotoroptimering, Google Ads och annonsering på Facebook och Instagram. Förutom det redaktionella innehållet hittar du även verktyg för sökmotoroptimering och Pineberrys egna podd Sökpodden.

Se hela listan på Expertvalet