E-Klok

SEO med goda resultat

Om e-klok.se och deras utmaning

 

eklok logotyp

E-klok.se är ett ledande företag inom energi och inomhusklimat, med en väletablerad e-handel. Möjligheten till ökad lönsamhet och större marknadsandel var i företaget uppenbart redan under ett tidigt skede. Kunskap om SEO fanns redan internt på e-klok.se, men för att synas ännu bättre och höja positionen i Googles sökresultat behövde deras sajt stärkas, detta med hjälp av specialistkunskap.

Victoria Ellerstad

 

”…vi klättrade inte uppåt alls, låg kvar på samma positioner i flera månader”

”…vi saknade resurser och kunskaper inom främst länkstrategi för att sajten skulle lyfta till nästa nivå”

Victoria Ellerstad, marknadschef e-klok.se

Lösning och resultat


I arbetet med SEO utgår vi på Pineberry alltid från kundens egna förutsättningar. Vi anpassar vår strategi utifrån deras specifika omständigheter. I sökmotoroptimering krävs realistiska mål och en tydlighet mot kund kring vad som behöver göras för att nå framgång. För e-klok.ses del handlade detta om viktiga delmoment som länkanalys och länkarbete. Vi identifierade problemen inom länkstrukturen och ompekningar på sajten vilka åtgärdades som en del av en inledande handlingsplan. De åtgärdade en del tekniska problem samt rensade bort svaga länkar till sajten på vår inrådan, samtidigt hjälpte vi till att optimera nyckelsidor och sätta starka länkstrategier.

Resultaten lät inte vänta på sig. På kort tid ökade sajtens relevanta trafik, vilket i sin tur genererade fler konverteringar och ökade intäkter. Kort efter vårt samarbete hade påbörjats ökade intäkterna från organisk trafik dramatiskt. Genom ett proaktivt arbete har e-klok.se allt sedan samarbetets början rankat bättre och bättre samtidigt som konverteringsgraden är helt över förväntan. Nu är e-klok.se mer synliga på Google!

”Vi har alltid någon att fråga! … Det finns alltid någon att bolla funderingar med.”

”Kunskapsnivån! Pineberry känns som ett mycket mer seriöst företag som vet vad de pratar om.”

e-klok.se gick i princip från noll till hundra redan i inledningen av vårt samarbete och vi är glada att vi fick en så bra start tillsammans. Som en del av ett långsiktigt fokus har vi fortfarande en del kvar att jobba med SEO-mässigt för e-klok.se och vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dem till nya framgångar i framtiden.

Att lyckas med SEO kräver kunskap och erfarenhet från oss, men även insatser och mod att våga förändras från dig. Ett riktigt gott samarbete är en ömsesidig process. Gör som e-klok.se och satsa på att synas på Google – kontakta oss för att få veta hur.

  Google Ads

  Med annonsering på Google kan du nå ut till alla dina potentiella kunder som letar efter dina produkter. Våra certifierade sökmotorkonsulter hjälper dig att lyckas.

  Läs mer

  Facebook-annonsering

  Ta plats och konkurrera i det organiska sökresultatet på Google. Vi hjälper dig att optimera din webbsajt och nå en relevant position på sökord som är viktiga för dig.

  Läs mer

Google Ads

Med annonsering på Google kan du nå ut till alla dina potentiella kunder som letar efter dina produkter. Våra certifierade sökmotorkonsulter hjälper dig att lyckas.

Läs mer

Facebook-annonsering

Ta plats och konkurrera i det organiska sökresultatet på Google. Vi hjälper dig att optimera din webbsajt och nå en relevant position på sökord som är viktiga för dig.

Läs mer

Vill du ha en offert?


Vill du ha en offert av oss? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag!

*” anger obligatoriska fält

En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Fler kunder

 • sbab logo
 • cylinda logo
 • arbetsbyxor.com logo
 • marshall logotyp
 • filmstaden logotyp
 • efva attling logotyp
sbab logo
cylinda logo
arbetsbyxor.com logo
marshall logotyp
filmstaden logotyp
efva attling logotyp