Aktivitet på Pineberry

Årets första aktivitet har gått av stapeln och som alltid blev det en lyckad tillställning. Vi på Pineberry ordnar aktiviteter tillsammans en gång per kvartal och det är alltid en av våra fyra avdelningar som bestämmer vad kvällen ska bestå av. Vi har haft många aktiviteter tillsammans, allt från de mest märkliga (har ni spelat koboll?) till något så klassiskt som bowling.

Denna gång var det Sökmotorkonsulterna som höll i pekpinnen och förväntningarna var skyhöga när klockan närmade sig 17:00. 17:02 var aktiviteten igång och vi presenterades för en bartender som blandade minst sagt passande drinkar. Eller vad gillar ni vår drinkmeny?

drinkar_pb

Med en dryck i handen vandrade vi sedan längs kontorets väggar för en kort tipspromenad (som handlade om våra egna kollegor och deras kanske mindre kända eskapader) för att därefter få god mat serverad. Slutligen tog vi oss vidare till Churchill Arms pubquiz och klurade på frågor så som vad den nuvarande Påvens heter och vart någonstans det så kallade Blåkulla ligger. Svårt, men trevligt. Nu ser vi fram emot nästa aktivitet.