Pineberry och NOVA på D-Congress 2022

 

Pineberry kommer vara på plats på D-Congress i Göteborg den 28:e april! Tillsammans med NOVA Consulting Group och fem andra bolag inom koncernen kommer vi skapa en one-stop-shop för e-handlare. Tillsammans kan vi erbjuda allt från digital marknadsföring, e-handelsplattformar, CRM-system, webbdesign, och mycket mer på en och samma yta. 

D-Congress är en av Sveriges största mötesplatser för e-handlare med över 2000 deltagare och mer än 90 leverantörer från hela det svenska ekosystemet inom e-handel. Huvudtemat för årets D-Congress är ”E-commerce as entertainment” vilket speglar hur e-handeln alltmer blir förknippad med underhållning och hur gamification driver konsumtion online.

Som partner till årets konferens finns Pineberry på plats tillsammans med NOVA Consulting Group. I vår gemensamma monter H02:02/H03:04 får e-handlare möjligheten att lära känna vårt byrånätverk bättre och allat det som vi kan erbjuda inom NOVA Consulting Group. Förutom Pineberrys marknadsföringstjänster får besökarna även möjligheten att diskutera Optimizely med Epinova, marketing automation och CRM med Infunnel samt webbdesign med Cloud Nine. Vår total experiencebyrå Fyr Agency och brandingbyrå Singular Studios kommer vara på plats även de, och missa inte vår AW i montern mellan 16-18!

Vill du med till D-Congress? Som partner har Pineberry möjlighet att erbjuda ett biljetter till halva priset till e-handlare och retailers. Om du är intresserad av eller har några som helst frågor om Pineberry eller D-Congress är du välkommen att höra av dig till Carl Engbrink, Projektledare Marknad.

Carl EngbrinkCarl Engbrink
Projektledare Marknad
carl.engbrink@pineberry.com
0736-50 87 20