Lyssna, läs & lär med Pineberry

Vi på Pineberry fortsätter att bjuda på kunskap – i allt från tidningsartiklar till podcast. Vill du lära dig mer om digital marknadsföring? Då erbjuder vi ett bra utgångsläge.

Denna vecka kom en ny artikel där Pineberrys VD Michael Wahlgren medverkar för att ge sina bästa tips om hur en kan nå lönsamhet genom att synliggöra sig på Google. I artikeln bjuder han på ”do’s and dont’s” samt lyfter varför det är viktigt att över huvud taget arbeta med sökmotoroptimering. Låter det intressant? Läs artikeln!

Vill du fördjupa dig ytterligare i digital marknadsföring och veta vad som händer i SEO-världen? Då rekommenderar vi dig att kolla upp Sökpodden, en podcast som lanserades förra året där vi pratar Google, SEO och SEM. Hittills har det spelats in 11 avsnitt av podden och i varje avsnitt medverkar tre av Pineberrys Sökmotorkonstulter.

Relevanta och intressanta ämnen i Sökpodden

I Sökpodden berör vi flera olika ämnen – beroende på vad som har hänt i branschen; det kan handla om Mobilegeddon, en kommande pingvin eller kampen mellan Facebook och Google. Det senaste avsnittet släpptes i onsdags förra veckan och handlade om hur en kan anpassa sin sökmarknadsföring när det är dags för företaget att expandera utomlands samt 11 bra rankingfaktorer för SEO.

Alla avsnitt finns på iTunes, RSS, Acast och andra poddappar. Du kan även lyssna direkt på podden i inläggen på Sökmotorkonsult.