Blogg.se – helt borta i sökresultaten

Google har någon gång under senaste veckan valt att straffa blogg.se ordentligt. De har blivit av med en mycket stor del av sina träffar i de organiska sökresultaten.

Under morgonen la vi märke till att Google helt slutat visa bloggar från blogg.se på ett antal sökord. Vid en närmare undersökning gick det att hitta att de tappat positioner över hela spektrat, Google vägrar helt enkelt visa bloggar på bloggtjänsten.

Blogg.se trafik från Google
Seolytics data för blogg.se, klicka för större bild

 

Bloggar du på Blogg.se?

Vi tänkte hjälpa alla er bloggare på blogg.se så vi har tagit fram en guide till hur du kan flytta bloggen och få med dig det värde Google en gång ansett att du har mha canonicaltagg. Med lite tur räddar det din söktrafik.

10 kommentarer på "Blogg.se – helt borta i sökresultaten"

  1. Väntar bara på att bloggarna på wordpress.com blir avindexerade så grytan rörs om ordentligt. Google gone wild yeehaa!


  2. Tack Mattias.

    Patrik, de verkar ha klarat sig bra, ser ut som att det är domänen som är påverkad.


  3. Vet inte om detta är relevant, men om jag fattat saken rätt så har väl blogg.se haft problem som virusspridare. Vet att Avast hade uppe blogg.se på sin tio i topp-lista över virusspridare i Sverige för några månader sedan. De är inte på den listan just nu.


  4. Noooo jag som har köpt länkar från de som säljer ut länkar på blogg.se he he pinsamt….


  5. Pingback: Gratis sällan gott i bloggvärlden - Alternativ till Blogg.se
  6. Fick en bra förklaring på varför, samma sak har drabbat mig själv med ganska många domäner så blogg.se är på väg tillbaka 😉


  7. Pingback: Blogg.se fall from the serp and penguin’s rise | Hervé Le Turdu
  8. Har sett många blogg.se-användare som säljer länkar. Lite kul..


Kommentarsfältet är stängt.