Förändringar i redaktionen

5 nya medarbetare på vår redaktion

Jag är väldigt glad att kunna meddela att vi har 5 nya medarbetare på redaktionen här på Pineberry.com; Jennie, Lucas, Michael, Pontus och Viktor. Välkomna! Alla 5 är sökmotorkonsulter på Pineberry och började skriva regelbundet på Pineberry.com för någon vecka sedan.

Nu när vi är fler än tidigare kommer vi ha möjlighet att skriva mer. Vårt mål är att publicera minst två artiklar varje vecka, året om. Nästa vecka kommer ni till exempel få ta del av två undersökningar vi precis genomfört. Den första gällande trafik från mobila enheter och den andra undersöker hur stora Bing egentligen är i Sverige.

Pineberrys mål med Pineberry.com är att bidra till att intresset för sök ökar i Sverige, skapa diskussion och öka kunskapsnivån. Har ni förslag på ämnen ni vill att vi ska skriva om eller undersökningar ni vill att vi gör så tar vi tacksamt emot dessa.

Magnus Bråth gör uppehåll på Pineberry.com

Magnus har skrivit på Pineberry.com sedan 2007 och det var han som initierade bloggen i Pineberrys regi. Magnus slutade att jobba på Pineberry för knappt två år sedan och har sedan dess bland annat byggt upp en egen verksamhet.

Då den senare kräver mer och mer tid av Magnus kommer han göra ett uppehåll i sitt bloggande här på Pineberry.com. Jag är ytterst tacksam för det jobb och det engagemang som Magnus lagt ned på Pineberry.com och det är inte omöjligt att ni kommer kunna läsa honom här igen längre fram.

Trevlig helg!

 

2 kommentarer på "Förändringar i redaktionen"

  1. Tråkigt att Magnus slutar att blogga här men ska bli kul att läsa inlägg från de andra 🙂


  2. Det ska bli spännande att läsa de nya´s artiklar och se vad de har att komma med för ideer och tankar inom branschen. Tråkigt att Magnus slutar men jag följer honom på seo-form och WM med sina åsikter m.m. där.


Kommentarsfältet är stängt.