Hitta SEO-personal

Arbete

Många gånger kan man vilja ha SEO-kompetens på det egna företaget. Framför allt brukar jag rekommendera det när det handlar om företag som har riktigt stor potential att få sökmotortrafik. Problemet är att det kan vara väldigt svårt att rekrytera den här kompetensen, mycket beroende på att det är så få som arbetar med det och att det inte finns några egentliga utbildningar eller certifieringar. Vi har själva rekryterat en del folk och jag tänkte att jag skulle tipsa om möjligheter att hitta.

SEO-FORUM.se

På seo-forum.se når man ganska många som jobbar i branschen på ett eller annat sätt. Registrera dig och skriv en post i sektionen för Förmedling av tjänster.

WN.SE

Webmaster Network är ett annat forum som kanske inte är lika spot on som seo-forum.se men det är ändå värt att lägga några minuter på att posta en jobbannons. Registrera dig och starta en tråd i sektionen för Förmedling av Jobb.

SEO FÖR SVENSKAR

På Linkedin hittar du gruppen SEO för svenskar som samlar svenskar som arbetar med sökmotoroptimering eller i närliggande bransher. Om du inte redan har ett linkedinkonto så behöver du registrera dig först, annars ansluter du dig bara till gruppen och lägger upp din jobbannons i avdelningen Jobs. Du hittar gruppen här.

JOINSIMON.SE

Simon Sundén som driver Joinsimon.se har precis lagt till utrymme för jobbannonser och bloggen är ganska rätt för målgruppen. Här hittar du en instruktion om hur du går tillväga för att få finnas med på Joinsimon.se: Söker du personal.