Panda eller Pingvin – Infographic

Det kan lätt bli svårt att hålla i sär alla uppdateringar från Google men eftersom de kräver helt olika förändringar från din sida så behöver du göra det. Därför har vi satt ihop en Panda eller Pingvin – infographic. 

Håll ett extra öga på datumen, om din site inte påverkats på just det datum som är angivet så är det inget av de båda filtren. Klicka på bilden för en större version. och om du vill skriva ut så finns en PDF här.

Google Panda eller Google Pingvin Infographic

5 kommentarer på "Panda eller Pingvin – Infographic"

  1. Tack så mycket!
    Just när jag sitter och försöker lura ut vad som plockat ner en av mina sidor till sidan 3, kommer den ultimata sammanställningen!


  2. Perfekt med en sammanställning över vad man ska tänka på! Min blogg har tappat ett ”stadigt” antal placeringar på i stort sett varje bloggpost som tidigare rankat bra, så istället för att ligga på plats 1-3 ligger många av mina inlägg numera på plats 6-7. Jag antar att det beror på någon av de här uppdateringarna.


  3. Hej Magnus,

    Jag uppskattar din blogg och tycker den är bra men det är en sak som jag retar mig på. Du anger aldrig källor. Det är ju knappast du själv som kommit fram till alla datum för Panda och Penguin. Säkerligen har du tagit dessa härifrån http://www.seomoz.org/google-algorithm-change


  4. Nej, jag läser inte SEOmoz, jag tycker det är för låg kvalitet. Som du säkert förstår mäter vi väldigt noga förändringar i sökresultaten. Fö har data inget källskydd.


  5. Bara en grej till, posten du hänvisar till har felaktiga datum på en del av uppdateringarna.


Kommentarsfältet är stängt.