Sökmotorkonsult.se nominerad till YABA

Prispokal

YABA står för Yet Another Blog Award och är ett ganska prestigefullt bloggpris. Den här bloggen har blivit nominerad i kategorin marknadsföring och jag skulle vilja att du som läser och gillar Pineberry.com tar och röstar. Röstningsförfarandet är i två steg, du går och klickar att du faktiskt vill rösta på den här bloggen och fyller i email. Sen kommer ett mail med en länk som behöver klickas på.

Det är ett seriöst företag som står bakom YABA så de kommer inte att fylla din email med elaka mail efteråt.

Här röstar du

19 kommentarer på "Sökmotorkonsult.se nominerad till YABA"

  1. Pingback: Sökmotorkonsult.se nominerad till YABA | Michael Wahlgren
  2. Jag röstade på den här bloggen innan jag läste den här posten och det måste väl kännas gött? =) Tack för en bra blogg! Hård konkurrens i din kategori så det var lite knepigt att välja.


  3. Det känns kanonbra och ja nog är konkurrensen hög. Får se hur det går men jag tror vi har en ganska bra chans att vinna.


  4. Tackar, tackar, trodde faktiskt inte att det kunde kännas så här bra att vara nominerad, varje röst känns som en storvinst.


  5. Och där fick du en röst av mig också. Som föredrar att vara anonym när det gäller val. Vilket jag vet att du respekterar 🙂


  6. Stort tack. Anonyma röster är värda lika mycket men det är svårare att tacka för dom. Tur att man har kommentarsfält.


Kommentarsfältet är stängt.