Tjäna pengar på oss – bli Affiliate

Pineberry Logo

Eftersom du läser Pineberry.com är det ganska stor sannolikhet att du har en internetrelaterad blogg eller site. Så pass mycket vet vi om våra läsare. Du vet säkert att vi som skriver på bloggen alla jobbar på Pineberry men vad du kanske inte visste var att du kan slå mynt av det.

Om du gillar oss och våra kunskaper om SEO finns det förstås många sätt att visa det för oss (och vi blir alltid väldigt glada). Idag tänkte jag berätta om en alldeles speciell metod. Det går att visa våra annonser. Vi har idag ett affiliateprogram hos Wordon där vi betalar för leads.

Vi tänkte att om du skriver mycket om internetmarknadsföring, seo eller annat internetrelaterat men inte själv säljer tjänster så kan det vara ett bra sätt att tjäna lite pengar och på samma gång ge dina läsare ett bra tips. Om det låter intressant så kan du registrera dig här…

10 kommentarer på "Tjäna pengar på oss – bli Affiliate"

  1. Finally! Vet inte hur många kunder jag skickat till er sen jag slutat erbjuda SEO åt kunder… 🙂


  2. Det uppskattas, se nu till att tjäna lite pengar på det med.


  3. Om ni istället hade valt TradeDoubler hade även jag kunnat promota er.


  4. Daniel, varför kan du inte använda Wordon? Tradedoubler tar riktigt stora startavgifter så det är inte ett alternativ för oss – det är svårt att få lönsamhet i det i B2B och TD tar en klart större procent vilket leder till mindre pengar till affiliaten.


  5. Intressant möjligheterna att tjäna pengar som affiliate blir fler hela tiden, dags att ge sig in i leken tror jag bestämt.


  6. Vad bra, hade tänkt att skriva en liten artikel om seo snart och då kan jag skicka folk hit för att få hjälp med sin seo 😀

    Undrar också vad ni betalar för lead och sales, jobbigt att behöva regga sig för att titta sånt :p


Kommentarsfältet är stängt.