2016

Det är någonting speciellt med ett nytt år. Det kommer med förväntningar och förändringar, även här på Pineberry. Vi avslutade 2015 med en rimmande kul julkalender och en Sökpodd med fokus på året som varit. Nu blickar vi framåt och hoppas att ni kommer att vara med oss även detta år.

Nya kollegor

Bara 8 dagar in i det nya året är det hundra procent fokus och runt om i vår lokal hörs smattrande skribenter och diskuterande Sökmotorkonsulter.  Vi har även fått äran att välkomna tre nya kollegor: Malin Storm, Cecilia Malmgren och Sophia Ahlgren. Malin kommer in som ny Sökmotorkonsult, Cecilia blir en del av vår säljavdelning och Sophia kommer in som teamledare för vår webb- och contentavdelning.

I och med att vi på Pineberry blir fler och fler kommer vi att behöva bygga om ytterligare på kontoret, någonting som kan komma att låta en del och idag delades öronproppar ut för kampen mot borrarna. Utöver nya kollegor och ombyggnationer väntas även flera event under 2016. Redan i februari är det till exempel dags för årets första SEO-snack och i april är det återigen dags för Pineberry Academy. Vill du vara säker på att inte missa någonting? Då gör du bäst i att följa vårt nyhetsbrev som skickas ut en gång i månaden.

Som alltid är du varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor. Kontoret är bemannat måndag-fredag, 08-17 och om vi mot förmodan inte svarar i telefonen kan du mejla oss på info@pineberry.com.

Med det önskar vi er alla Gott nytt år och främst: God fortsättning!