Digital kunskap med Google & Almi

Maj går i kunskapens tecken och vi har många roliga event inplanerade i kalendern. Ett av dessa är Digitalakademidagen den 12 maj som Google och Almi bjuder in till med syftet att ge företagare en ökad digital förståelse och förbättrade resultat. Eventet är gratis men kräver en föranmälan. Vill du delta? Det finns fortfarande platser kvar!

Eventet kommer att hållas i Folkets Hus på Barnhusgatan 14 i centrala Stockholm. digi-logoDörrarna öppnas från 12:00 och det är rekommenderat att komma i god tid för att ta en fika och mingla med övriga deltagare samt föreläsare.

Detta händer på Digitalakademidagen

Under dagens första timme kommer du bland annat få möta representanter från Google och Almi, vilka kommer fokusera på trendspaning och digitaliseringens möjligheter. Även Närings- och innovationsminster Mikael Damberg kommer äntra scenen för att berätta om vilken betydelse digitaliseringen haft och kommer att ha på Sverige. Efter den gemensamma uppstarten kommer dagen att delas upp i olika kunskapspass. Pineberry är stolt partner till dagen och föreläser om hur företagare kan förbättra sin närvaro online. Det är vår VD Michael Wahlgren som föreläser från oss och han kommer att berätta hur du som företagare når ut till fler kunder genom att synas online. Ämnen som: Hur du väljer lönsamma sökord med hjälp av en sökordsanalys, annonserar med Google AdWords, driver mer trafik till din webbsajt genom on page-optimering och hur du drar nytta av synergierna i din marknadsföring, står på agendan.

Hälsa på Mattias, Mikael och Cecilia

Utöver Wahlgren kommer några av våra kundansvariga: Mattias Strömberg, Mikael Levander och Cecilia Malmberg att vara på plats för att hjälpa dig som har frågor eller bara vill veta mer om digital marknadsföring.

Mikael Levander

 

Mattias Strömberg

Mattias är någorlunda ny på Pineberry och kom faktiskt i kontakt med oss tack vare att han lyssnade på Sökpodden och blev intresserad av ämnet. Inför Digitalakademidagen är Mattias främst pepp på att träffa alla deltagare men även nyfiken på att få höra vad alla företagare klurar på när det kommer till marknadsföring online.

 

Cecilia Malmberg
Cecilia Malmberg

Även Michael Levander är en av Pineberrys nyare tillskott och tog sina första steg i våra lokaler vid årskiftet. Utöver dessa två herrar kommer även Cecilia att vara på plats på Digitalakademidagen och till er som kommer hälsar hon: ”Kom och säg hej, och våga ställa dumma frågor. Vi bits inte utan blir bara glada när det bjuds in till samtal.”

Kom och var med på Digitalakademidagen 12 maj!

Anmäl dig och en kollega till en dag full av digital kunskap. Vi föreläser under hela eftermiddagen och stannar även på kvällsminglet. Vill du komma på våra pass klickar du i Pineberry vid anmälan. Vi ses den 12 maj!