Fem år av äventyr

 

Idag för fem år sedan föddes Pineberry och vi fortsätter att växa varje dag tillsammans med våra fantastiska kunder och medarbetare. På fem år hinner man lära sig en hel del och här följer de fem viktigaste lärdomarna som vi vill dela med oss av. Stort tack till alla som gjort detta äventyr möjligt.

 

1) Gör affärer med hjärtat och låt kunderna hitta dig

Vi tror inte på att kränga, vi tror på att uppfylla behov och mer därtill. Vi vet att affärer föregås av instudering av information och jämförelser. Var relevant så hittar kunderna dig.

2) Kunskap är allt
Insikt om dina kunders behov och önskemål, branschens utveckling, leverantörernas produkter och vad ditt företag ska uppnå ger dig ett övertag. Ta reda på det du behöver veta och var inte rädd för att ställa frågor.

3) Överanalysera inte, gör det du vet är rätt
Analysera och planera, men kom ihåg att i verkliga livet är allt möjligt. Så länge du har koll på dina resultat och nyckeltal så kan du även gå på magkänslan då och då. Det som känns rätt är ofta rätt.

4) Våga dela din kunskap och lita på synergieffekterna
Vi är övertygade om att full transparens och utbildning av våra kunder är det mest lönsamma. Vi växer med och för våra kunder inte på deras bekostnad.

5) Ha kul!

 

Vi på Pineberry arbetar och växer tillsammans med våra kunder. Vår framgång ligger i att vi har ett genuint intresse för våra kunders affärer. Vi brinner för sökmotormarknadsföring och vi delar med oss av vår kunskap på vägen. Vi är ledande i Sverige inom vårt område och vi bygger varumärken och ökar försäljning online. Vi kan sökmotoroptimering.