Föreläsning på E-commerce park i Helsingborg

Idag har Pineberrys Sökmotorkonsult Niklas Krus tillsammans med kundansvarig säljare Magnus Helling lämnat huvudstaden för att prata Facebook och annonsering i Helsingborg.

e-com

Det är till E-commerce park de tagit sig och glädjande nog välkomnades de av en stor uppslutning. På scen har Niklas Krus tagit plats för att prata om Facebook-annonsering; vilka möjligheter det ger samt vad en bör ha i åtanke när man arbetar med annonsering. Utöver Facebook lyfter självklart Krus även Instagram, eftersom det är en plattform som Facebook nu äger och som det sedan 2015 går att annonsera på.

e-commercepark1

Lär dig mer med Pineberry

Vill du också gå på en av Pineberrys föreläsningar? Om tid och möjlighet finns kan vi besöka större företag eller högskolor, annars har vi regelbundet luncher om digital marknadsföring som är öppna för alla (som anmäler sig). Vill du ha en djupare kunskap om hur du arbetar med antingen sökmotoroptimering eller AdWords rekommenderar vi att tar plats på nästa Pineberry Academy.

Självklart kan du alltid kontakta oss med frågor om du inte hittar ett alternativ som passar eller om du är intresserad av att låta oss hjälpa dig att öka lönsamheten genom att synas online.