Fyr nyaste medlemmen i NOVA Consulting Group!

NOVA Consulting Group bygger vidare på sin byrågrupp i Sverige och startar Fyr; en total experience design-byrå med Anna Stefansson, Rodolphe Toots och Joacim Broström. Tre veteraner vars samlade erfarenhet av att skapa kraftfulla varumärkesupplevelser gör Fyr till ett starkt komplement till NOVAs växande ekosystem av digitala tjänster.

För Fyr innebär Total experience design (TXD) en sammanhållen upplevelse för alla som kommer i kontakt med ett företags eller organisations varumärke.

På Fyr integrerar vi innovation och teknisk spjutspetsteknik redan från början i våra designlösningar, på ett sätt som ingen annan byrå har gjort hittills. Med total experience design som strategi hjälper vi kunderna att skapa en starkare varumärkesupplevelse som bidrar till intern stolthet, ökad lönsamhet och inte minst till kärlek och lojalitet från medarbetare och kunder.

Rodolphe Toots, grundare och kreativ teknikchef på Fyr

Fyr tar en naturlig plats i NOVAs byrånätverk som består av en växande grupp digitala specialistbyråer som bland annat Infunnel, Epinova och givetvis Pineberry.

Vi hjälper våra kunder att få en fördel mot konkurrenterna genom att leverera en positiv, medveten och sammanhållen upplevelse i den digitala interaktionen med varumärket. Tillsammans med våra partnerbyråer i nätverket kan vi nu erbjuda en komplett leverans av alla tjänster i det digitala ekosystemet och skapa en fantastisk helhetsupplevelse.

Joacim Broström, grundare och kreativ chef på Fyr.

NOVAs fortsatta tillväxt är otroligt rolig för oss på Pineberry att se och vi är glada att kunna välkomna Fyr till gruppen. Med Fyr i familjen växer möjligheterna till att kunna erbjuda strategiska samarbeten mellan företagen inom NOVA som ger stora fördelar till våra kunder och partners.

Läs mer Fyr på deras sajt och på Resumé.