Nu hjälper vi våra kunder även i Norge

Sedan starten 2007 har Pineberrys fokus varit att förbättra våra kunders synlighet på svenska Google. Framgångsrik sökmotormarknadsföring kräver lokala kunskaper, förståelse och resurser. Våra kunder har på senare tid visat ett stort intresse för Norge och därför har vi nu investerat i lokala resurser samt anpassat våra tjänster inom sökmotoroptimering (SEO) och sökmotorannonsering (SEM) för den norska marknaden.

– Vi har som strategi att växa med våra kunder och när våra befintliga kunder efterfrågar sökmotormarknadsföring även i Norge är det en naturlig utveckling för oss, säger Michael Wahlgren, VD.

I ett första steg riktar sig Pineberrys tjänster för den norska marknaden primärt mot befintliga kunder samt svenska kunder som är intresserade av att förbättra sin synlighet på Google.no. I nästa steg är ambitionen att erbjuda dessa tjänster även till norska kunder samt att erbjuda tjänster för Finland och Danmark.

– Just nu är det många svenska bolag som expanderar till Norge, speciellt inom e-handel. Jag är väldigt förväntansfull över hur våra nya norska tjänster kommer hjälpa företag att lyckas i Norge, fortsätter Michael Wahlgren.

Är du intresserade av att veta mer om våra tjänster för den norska marknaden så tveka inte att kontakta vår försäljningschef Christian Litezings på 08-559 23 991 eller christian.litezings@pineberry.com