Partner till Emeet nr 6

Om två veckor är det dags för årets häftigaste event för e-handlare, nämligen Emeet och årets ”unconference” är nummer sex i ordningen. För vår del är det tredje året i rad vi finns med på plats som partner och det känns riktigt kul. Vi hoppas alla e-handlare vi träffar på plats är lika taggade som vi.

Varför Emeet?

Vi tycker att det är oerhört värdefullt för oss att få träffa e-handlare och höra om deras framtidsplaner och idéer. Google är en betydande del i deras marknadsföring och en väldigt stor försäljningskanal för dem. Samtidigt som vi är specialiserade på just sökmotoroptimering och sökordsannonsering så det ska bli kul att ge vår kunskap och byta erfarenheter.

I år kommer vi…

Förra året höll vi en Pineberry-session som fokuserade på dyra misstag e-handlare gör som blev väldigt välbesökt. I år lämnar vi dyra misstag bakom oss och fokuserar istället på Lönsamma möjligheter för e-handlare inom SEO & SEM. Vi kommer även att hålla en mindre workshop under dagen där e-handlare får möjlighet att ställa alla sina frågor.

Laguppställningen i år från oss är Michael Wahlgren, Viktor Calmhede, Michael Berman-Grutzky, David Olsson och en av våra allra nyaste medarbetare Magnus Helling. Och vi finns med hela dagen och hela kvällen.

 

Här hittar du mer info om Emeet #6.