Stolt partner till Emeet

mw-ehandel.se– Från vårt perspektiv är det mycket hett just nu. Det är en ny kanal för många och våra kunder tycker att det är kul och spännande. Där finns mycket att göra för e-handlare och mycket pengar att tjäna utöver SEO och SEM, säger Michael Wahlgren, VD.

Citatet kommer från en intervju med ehandel.se där vår VD Michael Wahlgren berättar om Pineberrys nya satsning på Facebook-annonsering. Vidare i artikeln förklarar Michael Wahlgren varför det är effektivt samt vad en ska ha i åtanke när man arbetar med reklam och annonsering på Facebook.

I syfte att dela kunskap

I artikeln går vi även ut med den glada nyheten att vi även detta år är partners samt kommer att medverka på Emeet:

– Där får vi träffa vår kanske största och viktigaste kundtyp. Vi är inte med på mässor och konferenser i övrigt, men gör ett undantag för Emeet. Tidigare år har våra sessioner varit mycket populära så det ska bli spännande. I år kommer ämnet att vara hur man på bästa sätt utnyttjar de synergier som finns mellan SEO, SEM och Facebook. Jag gillar att upplägget är så informellt och tycker att det är ett bra tillfälle att få nya influenser, säger Michael Wahlgren.

Läs gärna intervjun i sin helhet.

Biljetterna till Emeet har inte släppts än men om du vill säkra din plats kan det vara en god idé att knappa dig in på ehandel.se den 4:e september för att få tag i en biljett.