Startpaket webb, uppdaterat och mobilt!

Vårt erbjudande att snabbt och lätt komma igång med en sökmotoroptimerad webbsajt har uppdaterats! Startpaket webb är nu ännu bättre än tidigare!

Förutom en allmän ansiktslyftning ingår nu även responsiv design. Det betyder att du direkt får en professionellt designad webbsajt som även funkar på kunders surfplattor och mobiler. Vi tycker nämligen att det är självklart att du ska ha en sajt som fungerar oavsett hur besökaren kommer till den. Testa själv genom att surfa från din dator, surfplatta eller mobil till www.pineberry.nu så får du se hur det fungerar.

Annat nytt är vad vi kallar flexibelt innehåll och som påverkar hur du skapar nya sidor. Det finns inga förutbestämda mallar att utgå ifrån utan du väljer själv strukturen på din webbsajt. Vi har tagit fram designelement (bildspel, bildrutor, puffar etc.) som du väljer om du vill använda och i så fall var du vill presentera dem. Det finns ingen gräns för möjligheterna.

Så, ett helt nytt och uppdaterat erbjudande till samma fantastiska pris!

Vill du veta mer om vad som ingår, vad mobilanpassad sajt och flexibelt innehåll innebär? Ring oss nu. Gör något åt din synlighet på nätet!