Vi söker fler medarbetare

Intresset för sökmotormarknadsföring växer kraftigt, vilket gör att efterfrågan på våra tjänster också ökar. Därför söker vi fler medarbetare inför nästa år.

Sedan starten 2007 har Pineberry hjälpt hundratals företag att synas i Googles toppresultat. Vi arbetar med sökmotoroptimering (SEO) och sökordsannonsering (SEM) och vi är bland de främsta i Sverige på det vi gör. Vi tror på att öppna upp och dela med oss av vår kunskap. Du kanske känner till vår SEO-blogg Pineberry.com eller har någon gång testat våra gratis SEO-verktyg?

Vår framgång kommer ur vårt konstanta fokus på våra kunder och deras behov. Vi tror att, genom att hjälpa våra kunder att få fler kunder, ökar vi deras försäljning. Det leder till att även vi växer.

För att hålla samma tempo och kundfokus, utan att tappa på kvalitén, behöver vi bli fler. Därför söker vi nu Kundansvarig säljare och Sökmotorkonsulter.

pineberry_mote_RFG

Men vi söker inte vilka som helst. Vi söker dig som brinner för sökmotormarknadsföring. Som tycker att det är en självklarhet att dela sig av kunskap. Som, tillsammans med 29 härliga nya kollegor, vill vara med på en resa till toppen. Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då på job@pineberry.com.