Nyheter och myter om Google på Webbdagarna Stockholm

”Kunden i fokus” var årets tema på Webbdagarna i Stockholm och dag två inleddes med tre stycken olika frukostseminarier för de allra morgonpiggaste. Kjell Eriksson delade med sig om hur man filmar bättre med sin mobiltelefon, Peter Svenonius berättade om Marketing Automation och Michael Wahlgren, VD på Pineberry, pratade nyheter och avlivade myter om Googles värld. 

Den tidiga morgonen till trots var det stor skara som trängdes i föreläsningssalen när Michael Wahlgren skulle berätta om det senaste inom Sök. Hur har sökresultatet utvecklats under åren? Hur ska annonsörer agera efter de senaste uppdateringarna kring Google AdWords? Med uttalanden som att Google rör sig mot att bli en annonsmotor och att den som har möjlighet att annonsera med Google Shopping absolut ska testa det, underhöll Michael den stora publiken. Vidare pratade Michael om Googles senaste AMP-uppdatering (Mobile Accelerated Pages) och förklarade hur AMP fungerar för att skapa en tre gånger snabbare webb för mobila besökare. Seminariet avslutades genom att slå hål på myter om SEO och AdWords.

Vi vill rikta ett jättestort tack till alla som var med och deltog imorse och önska en fortsatt trevlig tillställning på Webbdagarna, och även tacka InternetWorld för gott mottagande och arrangemang.

 

Pineberry-michael-wahlgren-webbdagarna-2016